Ontdek het strand van
Scheveningen

Ben jij ook zo toe aan een dagje zee, strand en ontspanning? Wil je er even tussenuit en genieten van de frisse zeelucht, het geluid van de golven en uitgerekte zandstranden? Bezoek dan het bruisende Scheveningen. HIer worden veel leuke activiteiten georganiseerd, en op het strand is er van alles te beleven!

BEKIJK ONZE STRANDUITJES

01

SPORTIEVE STRANDDAG

Boek een sportieve strandactiviteit en daag je familie, vrienden of collega's uit

02

CREATIEVE STRANDDAG

Laat de kunstenaar in jezelf naar boven komen tijdens eencreatieve strandactiviteit.

03

AVONTUURLIJKE STRANDDAG

Een avontuurlijke stranddag beleven? Dat kan zeker op het strand van Scheveningen!

Strandtenten In Scheveningen

Ben je op het strand van Scheveningen en wil je wat eten of drinken? Dan ben je hier op het juiste adres. Aan de boulevard van Scheveningen zijn namelijk veel gezellige beachclubs te vinden. Hier geniet je van heerlijk eten, lekkere drankjes, relaxte mensen en een zomerse sfeer.

In de talrijke beachclubs is het goed vertoeven. Na een dagje Scheveningen strand maar je kunt hier ook prima tijdens een teamuitje, vriendenuitje of familieuitje terecht.

BEKIJK ALLE BEACHCLUBS

StrandactiviteitenScheveningen

Workshops Op Scheveningen Strand

Wil je de kunstenaar in jezelf naar boven laten komen? Mooi, want op het strand van Scheveningen zijn er veel creatieve activiteiten te doen. Denk bijvoorbeeld aan een workshop:

  1. Coctail shaken
  2. Zandsculpturen bouwen
  3. Piemels pimpen
  4. Schilderen
  5. Bamboe toren bouwen

Met je voeten in het zand en het geluid van de kabbbelende golven op de achtergrond, krijg je heel wat inspiratie. Hierdoor sta je echt versteld van jouw bijzondere creaties.

BOEK EEN WORKSHOP

Sportieve Strandactiviteiten

Bezoek Scheveningen Strand

Op zoek naar een leuk uitje op Scheveningen strand? Boek nu één vaan onze strandactiviteiten. Hierbij kun je kiezen tussen sportieve activiteiten, creatieve activititeiten en avontuurlijk activiteiten. Al deze strandactiviteiten zijn leuk om te doen met familie, vrienden of collega’s.

Meer weten? Onze experts helpen je graag bij het organiseren van een perfect dagje Scheveningen strand.

BOEK NU EEN STRANDUITJE